lördag 31 mars 2012

Rosa cykel och ansiktsmålning

Nu äntligen har Aliya fått sin cykel som hon egentligen fick i födelsedagspresent av mormor och morfar. Jag hämtade Aliya en timme tidigare från dagis i fredags. Vi styrde genast kosan mot Caroli Cykel med siktet inställt på en rosa Winther cykel som jag hade lagt undan då det var den sista som dessutom var på extrapris. Tyvärr var den rosa Monarken som jag först hade sett ut slut och dessutom var den slut hos tillverkaren, men den här var minst lika fin så det gjorde inte så mycket. Den var bara lite dyrare.
   Winther är tydligen en dansk kvalitéts cykel.
Aliya var jätteuppspelt och förväntansfull när vi gick mot affären. Tyvärr fick vi inte med oss cykeln hem samma dag då dom inte hade tid att montera på stödhjulen samma dag, så vi hämtade den idag efter frukost istället.
En strålande Aliya på sin nya fina cykel!

Tyvärr var det iskallt idag så jungfruresan hem blev tillslut en plåga då Aliya inte hade några vantar med sig. =(

Idag var det jippo på Mercedes i Malmö där MFF deltog. Man kunde spela fotbollsspel mot några spelare och vinna guldbollar och så hade dom ansiktsmålning för barnen. Dom bjöd också på en lättare lunch och fika.

Aliya ville bli målad till Hello Kitty. Killen som målade visste inte hur Kitty såg ut, otroligt nog, men det löste sig då Aliya hade leggins med Hello Kitty på sig.


Halvvägs färdig

Klar! Miranda och jag noterade att han hade målat rosetten på fel  sida och att morrhåren faktiskt inte ser ut så bla, faktum är att det inte finns så stor likhet med Hello Kitty, men Aliya var nöjd och det var ju huvudsaken!



Aliya i en stor lastbil på Mercedes


En ballonghund fick Aliya också. Här är hon utanför lägenheten framför den fina cykeln med rosa slanglås som vi köpte till.




Tusen tack snälla mormor och morfar för den jättefina cykeln!!!! <3

3 kommentarer:

  1. Å vilken fin cykel och vilken söt liten hello-Kitty (med spindelben till morrhår) hihi!

    Blev lite avis. Vill oxå ha en rosa fin cykel med ett matchande rosa slanglås ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, vem vill inte ha en ny rosa cykel med rosa slanglås??? =)))

    SvaraRadera
  3. Och ja, det stämmer!! spindelben till morrhår!! Han hade inte många rätt, men men Aliya blev nöjd ändå.

    SvaraRadera