torsdag 5 april 2012

Påsklov

Aliya har haft påsklov från dagis den här veckan. Aliya och Kira gjorde en favorit i repris, nämligen The little gym där dom gympar och pysslar och får mellis. Vi kom och såg dom sista 20 minuterna av 3 timmar och det såg ut som om dom roade sig ordentligt. Aliya flög omkring i rummet och såg ut att stortrivas.

Aliyas dansdräkt är minst en storlek för liten. Hon fick den för säkert 1,5 år sedan, men har inte velat använda den, förrän nu...

En glad Aliya! 



I onsdags var det dags för oss att skjutsa Kira och Miranda hem. Vi var bjudna på lunch/fika hemma hos Gregers föräldrar, där barnen dessutom fick var sitt påskägg och present som bestod av trosor. Aliya ville vara utklädd till Påskhare... och mamman fixade ihop en kostym!

Vår söta Påskhare!

Tyvärr är bilderna tagna i motljus... får tänka på det nästa gång!

Senare på kvällen, sminket har försvunnit lite.

Spegel spegel på väggen där...

Kira fick en mask som hon motvilligt lämnade ifrån sig dagen innan när vi var en sväng på Buttricks. 


Igår och idag så var Aliya, Greger och jag på Gregers jobb och tränade lite. Igår tog vi med en Ipad till Aliya som hon lekte med under nästan hela tiden innan hon också ville träna, men idag så ville hon bara träna. Hon gjorde en hinderbana som hon sprang i under 18 minuter. När vi var redo att gå hem så ville Aliya stanna kvar.

Här hoppar hon på ett ben fram och tillbaka

Stå på händer med benen ut...

är hon riktigt vass på!

Här står hon på en tredmill som jag har stått på när jag varit där.



Så här kul är det att TRÄNA!!! <3




Imorgon är det fredag och det är återigen dags att lämna ifrån mig solstrålen, men veckorna går fort och snart är det fredag igen!

1 kommentar:

  1. Härliga bilder! Fina tjejer! Och grymt handstående! Jag är impad! =)

    SvaraRadera