onsdag 31 oktober 2012

Gymnastik och ...vi kan väl säga mustaschkampen...

Aliya har varit på Halloween fest hos dagiskompisen Oliver. Hon var något så läskigt som... en prinsessa! ;) Mamma hade sminkat dagen till ära.

Glitter i hår och glitter i ansiktet =)



Aliya ville mata lillebror så då fick hon det.


Vi var på dop förra veckan. Det var Gregers brors dotter som skulle döpas. Hon döptes till Elle. Tyvärr tog vi inga bilder på huvudpersonen som är ca tre månader äldre än Phoenix och hälften så stor... i alla fall på bredden. ;)

Men däremot så tog vi lite bilder på oss! =)

Lägg till bildtext
Ja, och så var det ju mustasch kampen eller vad det heter. För några dagar sedan så rakade Greger av sig skägget. (Han har strecktittat flera säsonger av en serie som handlar om ett motorcykelgäng och jag tror blev inspirerad... någon Harley skaffade han inte, men han lät som synes skägget växa...)
Men nu har han rakat av sig nästan allt. Bara mustaschen kvar... han låtsas att det är för att stödja mustasch kampen mot prostatacancer...



Oj det kanske inte var den mest smickrande bilden på pappan ur denna bildserie, men LillP är ju fin! Hehe! För någon dag sedan kommenterade Greger att han tyckte att LillP hade blivit lite smalare... well...  han tog tillbaka det efter att han sett dessa bilder :D

Jag passade på att knäppa lite bilder och spela in små filmer när vi var på Aliyas gympa i söndags. Det är lite långt ifrån men Aliya har sin rosa dansdräkt med kjol på sig och är barbent.

Här är hon på väg upp på plinten för att göra en kullerbytta efter tjejen.

Jag avslutar med en liten filmsnutt på LillPhoenixen som busar med pappan, eller tvärt om!



1 kommentar:

  1. Vilken fin prinsessa! =) Och ni såg ju väldigt tjusiga ut på dopet! Ni matchade varandra väl ;)

    Fina killar också! LillP är verkligen jättesöt! <3

    Vad duktig Aliya är på gymnastiken! Förstår att mamman är stolt ;)

    SvaraRadera