tisdag 15 januari 2013

Vinter och den lilla gosekillen

Nu har vintern kommit tillbaka till Malmö. Jag gick ändå ut på den sedvanliga power walken och fick extra träning då det emellanåt nästan var omöjligt att komma fram med vagnen.

Kort efter att den här bilden togs så var vagnen helt täckt med snö och man kunde knappt se framför sig, men jag var nästan hemma så helt ok. 

Greger är i Landskrona och har hälsat på sin bror med familj som har en liten tjej som är ca två månader äldre än Phoenix. Han skickade den här filmen på henne... (lite mörk)



Jag kontrade med denna...


LillP ifärd med vad han gör mest och bäst... Tur att jag inte umgås så mycket med andra jämnåriga bebisar med mammor för då hade det kanske känts jobbigt, vilket inte hade varit rättvist då Phoenix är en så underbar liten kille!

Han bajsar på toaletten till exempel, meeen, det är väl kanske inte hans förtjänst utan snarare mamman som så fort hon ser sonen koncentrerad slänger ner honom på skötbordet och sliter av blöjan och sätter honom på toaletten... men det lyckas i alla fall! =)

Vi har också kallt i vårt sovrum och det är kallast närmast fönstren där LillP sover och han har fortfarande inte blivit av med sin snuva så i kväll så ska vi prova nattmössa för första gången.

Greger tyckte synd om sonen när jag skickade den här bilden, men han är inte hemma och kan rädda honom från hans galna morsa! ;) Mössan är lite för liten, men han protesterade inte alls så nu är det nattmössa som gäller från och med idag! =)
Phoenix har hittat en ny bitleksak...

Armhävning...

Gosekillen!






1 kommentar:

  1. LillFinixen, så sööööt!!! Nattmössan... liiite liten, men är man söt så passar man i allt! =)

    Ska bli sååå mysigt att träffa båda barnen igen snart! Puss

    SvaraRadera