tisdag 3 juli 2012

Hörselkontroll och babygym

Idag var vi på MAS för hörseltest. Phoenix hade för mycket vax i öronen så han fick elektroder kopplade till sig. Detsåg värre ut än det var. Tydligen sänder grejen dom stoppari örat ut ett ljud som ska nå fram till trumhinnan som då svarar genom att sända ett ljud tillbaka. Detta fungerade inte så då sattes elektroder så ljudet skulle gå en annan väg och det visade sig att båda öronen var perfekta precis som jag misstänkte. ;)
Vi har också köpt ett jättefint babygym som är begagnat, men jättefräscht syns inte att det är använt. Phoenix älskade sitt fina babygym och låg där länge och slog på leksakerna.

Phoenix och jag började dagen med en promenad och efter frukost roade vi oss med att ta bort lite skorv. Som jag befarade så var tandborsten jag använde att pilla med full med inte bara skorv utan tunna svarta hårstrån =( meeen, inget att göra något åt. Skorven ska bort! Har bara tagit lite, vi får fortsätta några dagar till för att få bort allt.

Här ligger han för första gången i sitt gym 

Han stortrivdes verkligen!

Hörseltestet. 
Här följer några filmsnuttar. Dom första två är på Phoenix i sitt babygym och den sista är när han sover och drömmer i Gregers famn. 







1 kommentar:

  1. Fina Phoenixen! Han gillade verkligen att gymma, måste ha gått i arv från fadern ;)

    Lite tufsig i frisyren =)

    Hahaha! Vad rolig han såg ut när han drömde. Undrar vad han drömde om...?

    Supersöt är han i alla fall <3

    SvaraRadera